Nacht van de Jeugd

Het tennisseizoen is weer begonnen, dus tijd om weer iets leuks te gaan doen.

In het weekend van 17-18 juni a.s. willen we een gezellige namiddag en nachtje tennisbaan voor onze jeugd organiseren. Dit keer van vrijdagmiddag tot zaterdagmorgen.

LET OP: Dit gaat alleen door als er voldoende aanmeldingen zijn, dus geef je snel op! Voor 10 juni!

tenniskids_v2

We maken een programma voor kinderen tot 8 jaar en vanaf 8 jaar, zodat het voor iedereen weer een geslaagde activiteit wordt. Vrijdag 17 juni starten we om 16.00 uur voor de kinderen tot 8 jaar. Alle anderen zijn om 18.00 uur van harte welkom. We zullen vanaf 18.00 uur gezamenlijk BBQ-en!

bbq

Wat we verder allemaal gaan doen verklappen we nog niet, dat is een verrassing. Er wordt in ieder geval getennist en voor de wat oudere jeugd zal er een spannende “avond-activiteit”zijn! ’s Nachts slapen we in de meegebrachte slaapzakken en matjes. Ontbijt is dan om 8.30 uur en rond 11.00 uur sluiten we af, zodat jullie de rest van het weekend hebben om weer bij te komen.

Je kunt je opgeven voor het hele programma of voor een deel daarvan. We willen wel een kleine bijdrage vragen in de kosten; dat zal voor het hele programma rond de 7,50 euro liggen inclusief eten.

Geef door of je wilt komen bij Annemiek via bar@valeouwe.nl of aan Helma tijdens de les of via helma@vanbreda.info . Geef daarbij duidelijk aan wanneer je NIET de hele activiteit aanwezig zal zijn!

 

Wij hebben er al zin in, jullie hopelijk ook!