Ladies Night 15 juni

Lieve dames,

Vrijdag 15 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse Ladies Night van de Vale Ouwe. Ook dit jaar geldt ladies only en wordt het weer een hele strijd om de jaloerse mannen weg te houden. Vorig jaar nog hebben meerdere mannen zich proberen in te schrijven, maar zonder succes.

Deze avond gaan we weer meerdere potjes tennissen, allemaal dubbelspel en weer iedereen door elkaar. Het gaat dus vooral om de gezelligheid met elkaar, maar ondertussen wordt er hard gestreden om wie er dit jaar met de beker naar huis gaat.
Er komen weer meerdere standhouders waar wij tussen de wedstrijden door heerlijk kunnen shoppen. En natuurlijk gaat niemand zonder lege handen naar huis deze avond.

De avond begint om 18.45 en er wordt getennist tot ongeveer 23.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- en daarvan gaat € 1,- naar het goede doel van dit jaar.

Je kunt je opgeven via de lijst die vanaf op de bar staat of via jacverhulst@gmail.com en dan je naam en telefoonnummer vermelden. We hebben een maximaal aantal deelnemers dus vol = vol!!

Wij hebben er weer veel zin in!

Groetjes,
Organisatie Ladies Night