Kersttoernooi 2016

De Vale Ouwe organiseert aan het einde van het jaar (27 tot en met 30 december 2016) weer een leuk en gezellig kersttoernooi. Elk onderdeel is een dubbel. U kunt zich voor maximaal 2 onderdelen inschrijven, maar dat houdt wel in dat u géén verhinderingen mag hebben. De uiterste datum van inschrijving is 5 december en vanaf 16 december hangen de schema’s in de kantine van de Vale Ouwe. Dus u wordt niet gebeld of gemaild wanneer u moet spelen. U speelt in een poule, dus dat betekent meerdere wedstrijden spelen. Tevens dient u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat u op tijd de baan op kunt.

Iedere avond wordt er door ons een speciaal “Wintermenu” samengesteld, zodat u ook lekkere maaltijden bij ons kunt nuttigen. Hiervoor kunt u bonnen kopen bij de wedstrijdtafel.

Mensen, die in die tijd een halcontract hebben, krijgen voorrang met inschrijven, zodat ze alsnog hun uren kunnen tennissen; daarna komen de leden en daarna derden. Bij eventuele overschrijving van het aantal deelnemers kijken we dus eerst naar het bovenstaande en daarna naar beschikbaarheid (dus diegenen die vaak kunnen tennissen, hebben dan voorrang).

Klik hier voor het inschrijfformulier. Inschrijfgeld is € 10,00 per onderdeel. Graag gepast betalen voor aanvang eerste wedstrijd.

U kunt dit inschrijfformulier in de daarvoor bestemde bus in de kantine deponeren, uiterlijk 5 december of een E-mail sturen naar het volgende adres: bar@valeouwe.nl

Wij hopen u te verwelkomen op het kersttoernooi Vale Ouwe.

Groeten, Annemieke van Bloemendaal, Hester Poel, Amy Sluiter, Berry Dokter, Daniello Sluiter en Merie Schreurs